Skip to main content
Adresse Vejnavn 123 1000 København K Tider Mandag—fredag: 9:00–17:00 Lørdag & søndag: 11:00–15:00

Vi er stolte af vores glade kunder.

Råd til Synlighed

Grafisk Forum er garant for service, sparring og rådgivning, der giver dig indblik og overblik, igennem hele processen fra første bestilling eller møde, til eksekvering. Det giver dig en optimal løsning til en yderst fornuftig pris!

Kontakt os
– vi sidder klar med råd og vejledning

BGI akademiet

“Hjælp til grafisk udformning! På BGI akademiet har vi i en årrække brugt Grafisk Forum til både opsætning og print af trykte materialer i form af interne nyhedsmagasiner og flyers. Vi har også løbende fået lavet merch og hjælp til grafisk udformning af kampagnemateriale til online brug. Fælles for alle opgaver er, at der har været god ping pong fra start til slut – og vi har altid været godt tilfredse med de endelige resultater.”

HAY

“Fin kvalitet! Vi har gennem flere år benyttet Grafisk Forum til vores tryksager. Det er altid fin kvalitet samt virkelig god og hurtig service!”

Hamlet Protein

“Uovertruffen service! Vi har med stor tilfredshed brugt Grafisk Forum som leverandør gennem mange år. Primært til tryk- og printopgaver men også til reklameartikler. Kvaliteten er i top, priserne konkurrencedygtige og servicen er uovertruffen.”